Ett härligt uterum

Hej. Jag heter Anna och jag har alltid velat ha ett uterum och nu är det äntligen färdigt! Det är byggt av en byggfirma i Nybro, och jag är supernöjd med resultatet. Jag rekommenderar verkligen att du tar hjälp av en professionell byggfirma om du vill ha ett uterum, för det är inte så enkelt som man tror. Men det är absolut värt det, för det är en fantastisk känsla att komma hem till ett uterum på kvällarna och slappna av. Jag har redan inrett det med möbler och plantor, och det är verkligen min oas! Så, om du funderar på att bygga ett uterum, gör det – du kommer inte ångra dig!

Byggfirman i Nybro som hjälpte mig kan jag absolut rekommendera. De var professionella och snabba, och det är väldigt prisvärt. Så, kontakta dem om du är intresserad. På tal om växter så funderar jag på att köpa ett citronträd för det kommer nog att trivas i mitt soliga uterum med sol hela dagen. Det ligger nämligen i söderläge. Det kan bli ganska varmt men som tur är så har jag även satt upp en markis som jag kan dra ner om solen står på för mycket. Jo, det här med citronträd, jag vet inte hur man ska sköta om dem, och eftersom de är ganska dyra så vill jag inte köpa en planta som sedan dör efter ett tag. Så nu vill jag att om det är någon av er som har gröna fingrar, kan ni inte skriva till mig och berätta hur ett citronträd sköts om? Hur ofta ska den ha vatten, ska man beskära den och så vidare. Ni kan mejla mig eller skriva nere i kommentarsfältet. Det betyder mycket om ni vill göra det. Tack på förhand, ha det bäst och snart skriver jag igen, hälsningar Anna Svensson.