Ett inlägg om renovering

Heja Sverige i fotboll, ja, det är knappt man har tid att skriva inlägg i dessa tider, men här kommer det ett! Det ska bli ett inlägg om renovering och vad du måste veta om du ska göra om hemma eller på kontoret. För jag har renoverat villan i Bålsta och  och det är inte alltid så lätt som man tror. Jag har gjort både rätt och fel och jag ska försöka att dela med mig av min erfarenhet, så att du slipper göra samma misstag som jag.

Först och främst, renovering är ett stort projekt och det tar tid. Du måste tänka på hur mycket du är beredd att lägga ner för renoveringen och vad dina mål med renoveringen är. Vill du göra en totalrenovering av huset eller bara renovera köket? Det är viktigt att du har klart för dig vad du vill uppnå med renoveringen, så att du inte blir besviken i slutändan måste vända dig till en snickare som får göra om jobbet. 

Något som också är viktigt att tänka på är budgeten. En renovering kan snabbt bli dyr, så det är viktigt att du har klart för dig hur mycket du vill och kan lägga ner på detta. Det finns massor av guider på nätet för hur man renoverar huset på ett smartare och billigare sätt, så ta gärna en titt på dem innan du börjar renovera. Det säkraste sättet att få bra resultat är förstås att man tar hjälp av en snickare, då vet du att jobbet kommer vara klart en viss dag och även om det kostar mer så kan du samtidigt vara säker på att du får fackmässiga resultat. Om du liksom jag bor i Bålsta så finns det flera företag du kan anlita och jag kommer bifoga en länk till ett av dessa företag.