Få hjälp med totalrenovering

Hejsan på dig och välkommen! Längtar du efter en totalrenovering av ditt hem? Då är det hög tid att ta kontakt med ett företag som erbjuder totalrenovering i Solna. Jag har själv vänt mig till ett kvalitativt företag som inte endast kan hjälpa till i Solna utan även i Sollentuna med omnejd. Med deras välutbildade och erfarna personal kommer din renovering att bli lyckad, läs mer här

Jag har som jag sa alldeles nyss själv vänt mig till detta företag när jag behövde hjälp med totalrenovering av mitt hus och jag har inte ångrat mig en sekund. De har verkligen gjort ett fantastiskt jobb, och jag har ingenting att klaga på. Nu ska jag berätta vad det gjorde: De började med köket och badrummet. De rustade upp kökshyllor och sedan sattes nytt kakel in i badrummet. Sedan fortsatte de med vardagsrummet. Där lät de nymålade taket skimra under ljusarmaturer som jag själv hade valt. Och det är bara toppen av isberget – en vägg slogs ut mellan två sovrum så det blev ett jättestort sovrum. Det har blivit helt i min smak och jag är superbelåten med detta företag så jag kan inte annat än att rekommendera dem till er alla. Jag vet att de kommer göra ett lika fantastiskt jobb för dig som de gjorde för mig! 

Hur många av er följer mig på Instagram? Vill du följa mig där kan du gå till dit och skicka en vänförfrågan till mig så kan du få se alla bilder av mitt hem både hur det såg ut innan jag fick hjälp med denna totalrenovering och hur det ser ut nu efteråt. Det är alltid lika roligt att få rekommendera bra företag och jag kan verkligen rekommendera detta företag till er alla, i alla fall till er som vill göra om därhemma!