Så nöjd med frisyren!

Jag gick till en ny frisör och jag har aldrig känt mig så nöjd någon gång innan. Jag fick en frisyr som verkligen passar mig och som lyfter mitt utseende så jag bara kände att jag skulle skriva ett inlägg och dela med mig av min nya look. Jag känner mig som en helt annan person nu och det är jag så himla tacksam för! Stort tack till denna frisör i Linköping!

Jag har varit en person som har varit ganska så konservativ när det gäller håret men så var det en som var brutalt ärlig och sa att jag inte passade i den frisyr jag hade. Först blev jag arg, sedan tänkte jag att hon ändå hade rätt, och jag bestämde att skapa en ny stil. Det är inte bara håret som är nytt, har även skaffat en ny garderob med fina kläder. Nu ser jag inte ut som en tant längre utan ser minst 10 år yngre ut, ingen är gladare än jag över den här förändringen!

Det känns som jag har fått ett nytt liv och det är en känsla som jag bara önskar till alla. Jag har aldrig sett mig själv som en attraktiv person men nu när jag tittar mig i spegeln så ser jag en helt annan person. Jag ser mig som en kvinna med sexig frisyr och fina kläder. Jag är så nöjd med resultatet och jag skulle aldrig ha trott att det var möjligt! Jag vet att det inte är allas sak att göra så här stora förändringar men för mig har det verkligen gjort susen!

Kommentar från Annika: Även jag har varit hos denna frisör och är mycket nöjd! Håret ser fantastiskt ut och det är en frisyr som jag aldrig skulle ha trott att jag kunde bära. Jag är så tacksam för hennes rådgivning!