Tips på en elektriker

Hejsan igen, äntligen är det dags för ett inlägg och jag kommer att ge er ett tips på en elektriker som passar bra att vända sig till om man bor i Söderhamn eller Bollnäs med omnejd. 

För ett tag sedan bestämde jag mig för att sätta upp en fasadbelysning och det kunde jag inte göra själv för jag hade inget eluttag på väggen på utsidan. Kan man inte dra en förlängningssladd från vardagsrummet? Nej, det får man inte eftersom man inte får blanda inne och ute för det kan vara farligt och bli kortslutning, tänk om det regnar över förlängningssladden, vilka konsekvenser det kan bli! Så måste man sätta in en jordfelsbrytare också om man inte redan har en, och det hade inte jag. Eftersom jag bor i Bollnäs så sökte jag en elektriker häromkring och fick veta att denna finns genom en kollega som hade vänt sig till dem. Min kollega bor i Söderhamn, men som jag sa så är detta en elektriker både för dem i Bollnäs samt för dem i Söderhamn, så det kändes ju som ett bra val. Hjälpen kom och det gick på ett par timmar så var jobbet avklarat och det kostade inte alls så mycket som jag trodde det skulle göra. 

Jag är mycket nöjd med denne elektriker och tack vare det ville jag skriva det här inlägget för att föra ordet om dem vidare till er alla som kommer hit dag efter dag för att läsa mina inlägg. Du kan få hjälp med i stort sett alla slags elinstallationer men även annat, och jag tänker mig att det allra bästa är att du kontaktar det här företaget ifall du har frågor eller funderingar eller om du vill få en offert för arbetet. Så gör det vetja, och ha nu en bra dag!