Vi renoverade köket

Nu när vi äntligen har fått köket renoverat så är det en stor skillnad. Innan var det trångt och inte alls användbart, men nu har vi ett funktionellt kök som passar våra behov perfekt. Det tog lite tid att få allt klart, men det var värt varenda minut! Vi är supernöjda med hur resultatet blev! 🙂 Så idag kommer bloggen handla om köksrenovering och jag kommer även länka er till företaget i Uppsala som vi vände oss till.

Vi valde ett kök från IKEA, som vi sedan fick monterat av dem. Monteringen tog ungefär en vecka, och det gick jättebra. Jag kan verkligen rekommendera deras tjänster! De var snabba och professionella, och resultatet blev precis så bra som vi hade hoppats på.

Köksrenovering är verkligen något som gör stor skillnad, och det är absolut värt att lägga lite tid och pengar på. Jag är så glad att vi gjorde det, och jag skulle göra det igen om jag fick chansen.

Om ni har några frågor om köksrenovering så tveka inte att höra av er till mig! 🙂

Kommentar från Lars-Gunnar:

Kanonbra inlägg! Jag har själv precis renoverat mitt kök och det är verkligen en stor skillnad. Det tog lite tid och kostade lite pengar, men det var absolut värt det! Jag är supernöjd med resultatet och rekommenderar verkligen alla att göra det. 🙂

Kommentar från Emma:

Tack för tipset! Vi har precis börjat titta på köksrenovering och det verkar vara en stor process. Men det låter som att det är värt allt besvär när man väl är färdig! 🙂 Jag ska definitivt titta närmare på det här företaget i Uppsala. 🙂

Kommentar från Anna:

Jag har också precis renoverat mitt kök och det var verkligen en stor skillnad! Innan hade jag ett gammalt, trångt och smutsigt kök, men nu har jag ett fräscht och användbart kök.