Snart är det dags för plantering

Nu är det snart dags att sätta igång med plantering. Visst är det roligt att göra det men så vet jag att det är många av er som inte har tid till jobbet och för er kan det vara bra att ta hjälp av något företag inom trädgård, och jag ska tipsa om ett som erbjuder sina tjänster i Göteborg och på Orust.

De är experter på plantering och allt som har med trädgårdar att göra. Företaget erbjuder allt från enkla planeringar till större anläggningar av hela trädgårdar. Det finns många fördelar med att anlita ett företag inom trädgård. Du slipper göra allt jobbet själv och det blir helt enkelt mycket enklare. Dessutom får du professionalitet och kunskap från experter som vet hur man gör det på bästa sätt. Jag rekommenderar alla att anlita ett företag inom trädgård när det är dags för plantering och anläggning av trädgården.

För er som vill veta mer om detta företag kan ni kika in på deras hemsida som jag länkar er till. Men om du ska göra jobbet själv så kolla där du köper växterna om det är något speciellt som du ska tänka på för det vore ju synd om du handlar dyra träd och buskar och gör fel så att de dör. Klimatzonen är viktigt men även vad du har för typ av jord. Är marken sur? Då trivs inte alla växter medan andra älskar det. Man kan med andra ord inte bara sätta vad som helst i jorden och hoppas på tur.

Kom ihåg detta när du ska plantera och göra din trädgård fin. Lycka till och kul att du tittade in på min blogg!

Kommentar från Ann:

Det är alltid lika roligt att läsa dina inlägg om trädgård! Du har verkligen koll på det du skriver om och förmedlar informationen på ett bra sätt.